Over de apotheek – Apotheek Lopes Dias – Hilversum

Apotheek Lopes Dias

Lopes Diaslaan 209 1222 VE Hilversum Tel:035-8700266 Fax:035-6422424

Over de apotheek

VANAF 21 MEI 2013 IS APOTHEEK LOPES DIAS VAN START GEGAAN!

Locatie

De apotheek is gevestigd naast huisartspraktijken dr. Alons/dr. Kalmijn, dr. Keizer/dr. van den Elzen en dr. van der Wel/dr. de Jong in woondienstencentrum Lopes Dias. Er bevinden zich ook andere partijen in het woondienstencentrum waaronder Hilverzorg, Versa Welzijn, fysiotherapie, een peuterspeelzaal en prikpost.

Robot

Apotheek Lopes Dias volgt de nieuwste ontwikkelingen en maakt gebruik van een moderne Rowarobot. Deze robot zal ons ondersteunen bij ons werk, waardoor onze teamleden meer tijd over zullen hebben om u aan de balie te voorzien van goede uitleg en advies. In deze robot is 90% van alle medicatie opgeslagen. Zodra een geneesmiddel aan u afgeleverd moet worden, pakt de robot het juiste doosje, plakt het etiket op het doosje en brengt deze naar het uitgiftepunt. Doordat de robot dit gedeelte van het werk overneemt, zullen onze teamleden meer tijd hebben om u aan de balie te voorzien van uitleg en adviezen. Nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust eens een kijkje nemen.

Vragen

Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht met uw vragen of advies over zelfzorgmiddelen, geneesmiddelen of medische hulpmiddelen. Wilt u weten wat de aanwijzingen op het etiket van uw geneesmiddel betekenen of roepen teksten op deze website of in de bijsluiters vragen bij u op? Stel gerust uw vraag aan ons. Ons team staat u graag te woord.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze apotheek.